Zamieszczone przez Fredy.PW
Wiosna ze SKODĄ w ASO - przegląd auta za 1zł
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez Fredy.PWPromocyjna cena przeglądu obowiązuje tylko w połączeniu z usługą wymiany opon.
1. wymieniasz opony - płacisz za tę usługę;
2. robisz promocyjny przegląd za 1zł pod warunkiem zaistnienia punktu 1.
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Ja też tak to rozumiem czyli 49+1 = 50 (Tyle za ten przegląd z wymianą - co musi być w sumie razem aby był za 1zł). Również dopiero teraz to doczytałem bo myślałem że to i to za 1zł ale to byłoby chyba za piękne. Dziś zadzwonię do ASO i się dopytam jeszcze.
Mi to najbardziej chodzi, aby przebieg wsadzili do systemu bo serwis to mam very good :wink:"A miało być tak pięknie..."
4x4 @147KM\330Nm by Rogal
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crowlMi to najbardziej chodzi, aby przebieg wsadzili do systemu bo serwis to mam very good :wink:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crowlJa też tak to rozumiem czyli 49+1 = 50 (Tyle za ten przegląd z wymianą - co musi być w sumie razem aby był za 1zł). Również dopiero teraz to doczytałem bo myślałem że to i to za 1zł ale to byłoby chyba za piękne. Dziś zadzwonię do ASO i się dopytam jeszcze.
Mi to najbardziej chodzi, aby przebieg wsadzili do systemu bo serwis to mam very good :wink:
Skąd wziąć kupon rabatowy?Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Mi nic nie mówili o wymianie opon. Zapisałem się na poniedziałek. Potem jak zadzwoniłem z pytaniem o wymianę opon, usłyszałem ,,tak, 1 zł jest przy opcji z wymianą opon''. Odwołałem przegląd. O cenę wymiany nie spytałem. Od tygodnia jeżdżę na letnich.
Ogólnie akcja bałaganiarska. Na stronie Skody nie ma żadnej informacji, że przegląd jest zależny od zmiany ogumienia. To wprowadzenia klienta w błąd. Jestem dużym chłopcem i wiem, że nie ma nic za datmo ( czy za 1 zł), ale dlaczego nie napisać wprost ,,daj nam zarobić na zmianie gum, obejrzymy samochód pod zimie''. Po co takie zamieszanie....
Komentarz
-
-
rafiki, w zeszłym roku za dużo osób skorzystało z tej akcji i za bardzo po kieszeni dostali więc teraz zachowawczo ogłaszają akcję w momencie kiedy około 50% kierowców ma już wymianę opon za sobą a kolejni kierowcy oleją wymianę opon w ASO. A za te 49 zł to kompletna przekładka opon razem z wyważeniem czy wyciągają moje koła z auta odkręcają śruby zmieniają koło i zakręcają śruby?
Komentarz
-
-
ELM0, no dobra, ale FIMOT Giżycko ma tą akcję na stronie :-)
1ł jeśli za 60 zł zmiana kapci.
Burdel mają i tyle. Taka akcja powinna być zorganizowana ("za piątaka") przez SAP i od jakiegoś dnia wszystkie ASO to dają na stronę, a nie, że jedne ASO mają, inne nic nie wiedzą, w innych ceny różne.
maymer, ma rację. Poszło rok temu, że każdy jechał, żeby wpis do systemu zrobić i odebrać umyte auto i teraz myślą, jak na tym przynajmniej wyjść na zero.
Komentarz
-
-
ja byłem w Wawie na Gruchacza, zapłaciłem 1zl za przegląd i o żadne opony nikt nie pytał :P , więc złotówka to złotówkaASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgija byłem w Wawie na Gruchacza, zapłaciłem 1zl za przegląd i o żadne opony nikt nie pytał :P , więc złotówka to złotówka
1zł (słownie jeden zyl :diabelski_usmiech ) sam przegląd i już - żadnych opon nie trzeba wymieniać
tak jest na 100% na GruchaczaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez himiMi nic nie mówili o wymianie opon. Zapisałem się na poniedziałek. Potem jak zadzwoniłem z pytaniem o wymianę opon, usłyszałem ,,tak, 1 zł jest przy opcji z wymianą opon''. Odwołałem przegląd. O cenę wymiany nie spytałem. Od tygodnia jeżdżę na letnich.
Ogólnie akcja bałaganiarska. Na stronie Skody nie ma żadnej informacji, że przegląd jest zależny od zmiany ogumienia. To wprowadzenia klienta w błąd. Jestem dużym chłopcem i wiem, że nie ma nic za datmo ( czy za 1 zł), ale dlaczego nie napisać wprost ,,daj nam zarobić na zmianie gum, obejrzymy samochód pod zimie''. Po co takie zamieszanie....
http://www.skoda-auto.pl/oferta/wiosna-ze-skoda
"Przygotuj się na nowy sezon drogowy! Skorzystaj z akcji promocyjnej w serwisach ©KODY i skontroluj 11 najważniejszych punktów w Twoim samochodzie za... 1 zł*!
Promocyjny przegląd obejmuje kontrolę:
zawieszenia,
wycieraczek,
świateł,
opon,
akumulatora,
spryskiwaczy,
układu wydechowego,
układu hamulcowego,
układu olejowego,
układu chłodzenia,
układu kierowniczego.
*Promocyjna cena przeglądu obowiązuje tylko w połączeniu z usługą wymiany opon. "
więc nie wiem o co macie pretensje? Specjalnie sprawdziłem bo wiem, że czytając to od razu to widziałem. W moim serwisie koszt przekładki opon to 80zł, więc cena jest normalną rynkową i gdyby nie to, że w sobotę nie mogłem się umówić to bym pojechał.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz